Güncel Haberler

Andros Townsend isyan etti: “Antalyaspor’da mahsur kaldım” – Son Dakika Spor Haberleri

Yönetmenliğini Alex de Souza’nın üstlendiği yapımlar AntalyasporKadroya eklendi ancak FIFA’nın getirdiği transfer yasağı nedeniyle kulüp lisans alamadı. Andros Kasabası Sessizliği bozdu.

33 yaşındaki kanat oyuncusu, transfer sürecinin perde arkasını ve mevcut durumunu Antalyaspor’a anlattı. İngiliz basınından BBC’ye konuşan Andros Townsend, şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’dan transfer teklifi aldığı dönemi anlatan Andros Townsend, şöyle konuştu: “Luton Town’da sezonun başlamasına 3 gün kala Antalyaspor’dan bir telefon aldım. Size bir teklifimiz var ama 24 saatiniz var çünkü transfer yasağımız olacak. “Bu engel kulübe gelmeden önce size ihtiyacımız var” dediler” diye açıkladı.

“TRANSFER YASAĞINI KAÇIRMAYIZ”

Luton Town’un Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçı için Antalyaspor’dan izin aldığını belirten İngiliz kanat oyuncusu, şunları söyledi: “Daha sonra ligdeki ilk maçını Luton Town’la oynamak için Antalyaspor yönetimiyle görüştüm ve maçta 10 dakika oynadım ve ardından her şeyi tamamladık. İmzalar atıldı, işlemler tamamlandı“dedi.

Andros Townsend, transfer yasağı için tanınan süre içerisinde işlemlerin tamamlanmadığını belirterek, şunları söyledi: “Her şeyi tamamladıktan sonra transfer yasağını karşılayamadık ve son teslim tarihini birkaç saat kaçırdık.“dedi.

“Antalyaspor’da mahsur kaldım”

Antalyaspor’da kendisini sıkışmış hissettiğini vurgulayan Andros Townsend, şöyle konuştu: “Antalyaspor’la sözleşme imzaladım ama bana lisans veremiyorlar. Beni transfer ettiklerini açıklayamazlar. Çünkü hareket etmenin önünde engeller var. Antalyaspor’a takıldım. Sadece antrenman yapabiliyorum. Hangi takımda olduğumu bilmiyorum. İmzaladığım sözleşmenin nerede olduğunu bilmiyorum“dedi.

Tottenham’ın altyapısında büyüyen Andros Townsend, Yeovil Town, Leyton Orient, MK Dons, Ipswich Town, Watford, Millwall, Leeds United, Birmingham ve QPR’de kiralık olarak forma giydi. Futbol yıldızı Newcastle United, Crystal Palace, Everton ve Luton Town’da forma giymeye devam etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu