Güncel Haberler

Amedspor maçına ‘yeşil’ maskelerle gittiler! SakaryasporTff 1. Lig taraftarları tutuklandı

Trendyol 1. Ligi’nde oynanan Sakaryaspor-Amedspor maçında ilginç bir olay yaşandı. İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda 0-0 sona eren maç öncesinde Sakaryaspor taraftar grubu “Tatangalar”dan 11 kişi, “Yeşil” kod adıyla bilinen Mahmut Yıldırım’ın maskesini takarak video çekti. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepkilere yol açtı.

Tepkilerin artması üzerine polis ekipleri müdahale etti. 1990’lı yıllarda pek çok faili meçhul cinayetle adı anılan Mahmut Yıldırım’ın maskesini takan hayranlar, operasyonun ardından tutuklandı.

Sözcü’nün haberine göre; Polis tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, gözaltına alınan taraftarlara destek vermek isteyen bazı Sakaryaspor taraftarları geceyi polis binası önünde geçirdi.

2

CHP’li vekil: SAKARYA SAİT FAİK’İN ŞEHRİDİR

CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent ise şunları söyledi: “Sakaryaspor’un yeşili umudun, mücadelenin, barışın, birlik ve beraberliğin yeşilidir. Şehrimiz bu toprakların en kirli faili meçhul tetikçilerinin şehri değil, şehirdir. “Dünyayı güzellik kurtaracak” diyen Sait Faik’in sözleri, umarım gençlerimiz yaptıkları hatanın farkına varırlar. Taraftarların davranışlarına yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu