Güncel Haberler

Apartman sakinleri yaşananları şaşkına çevirdi! Müteahhit binanın girişine duvar ördü

Mersin Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi’ndeki Sadık Çiftçi Apartmanı sakinleri, evden çıkar çıkmaz kapı girişinin tuğlayla örüldüğünü görünce şaşkınlığa uğradı. Evlerine dönen bazı bina sakinleri, ön kapının önüne duvar örüldüğünü gördü. Bu beklenmedik durum karşısında bir süre şaşkınlığa uğrayan bina kiracıları, karşı taraftaki açık kapıdan binaya gireceklerini öğrendi.
İsmi açıklanmayan iş adamı, ön kapının bulunduğu ortak alanı apartmana dönüştürerek kiraya verdi. Bina sakinleri olayı yargıya taşıdı.

ŞAKA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORLAR AMA ÖN KAPI ARTIK ORADA YOKTU

Bina sakinlerinden sosyal medya fenomeni Özcan Başoğul, hastaları ziyaret etmek için bir süre şehir dışına çıktı ve eve döndüğünde binanın ön kapısının önüne duvar örüldüğünü görünce şaşkınlığa uğradı. Evine girmek isteyen fenomen Başoğul, binanın içinde dolaşırken arka tarafta başka bir kapının açıldığını fark etti.
Başoğul, şunları söyledi: “Binamızın girişine geldiğimizde duvar yapıldığını gördük. Buna inanmayanlar da vardı. Ne alakası var? Komedi videoları çektiğimiz için bize inanmayan, şaka yaptığımızı düşünen insanlardı. Ancak durum gerçektir ve müteahhit binanın arka tarafından girmiştir ve artık binanın girişi buradandır.’ Bunu söyledi. 28. madde uyarınca ortak kullanım alanının iptali ve sözleşme anlaşması için mahkemede başlattığımız süreç sonrasında karşılaştığımız sorunlar bunlar. Burada yaşlılar var, çocuklarımız var, dolayısıyla bu merdiven çok tehlikeli ve orada burada. Buradan düşen herhangi biri için olası felaketten kaçınmanın yolu yok. “Hatta değil” dedi.

duvar 3

”ORTAK KULLANIM ALANINI YIPRANARAK APARTMANA DÖNÜŞTÜRMÜŞLER”

Bina sakinlerinden Fatih Dinç, eve döndüklerinde binanın kapısının tuğlayla örüldüğünü belirterek, şöyle konuştu: “Bir gün akşam eve döndüğümüzde evimizde kapı olmadığını gördük. Maalesef kapı yerine duvar yapmışlar. Müteahhitle bu noktaya gelmemizin sebebi ise binamızın ortak kullanım alanını gasp ederek apartmana çevirmesi.” dedi.

Sos

SESSİZ BİR ŞEKİLDE TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Komik videolar paylaşan sosyal medya fenomeni Başoğul ve babası, yaşadıklarını komik bir video halinde takipçileriyle paylaştı. Sosyal hesapta yayınlanan videoda olay komik bir şekilde anlatılıyor. (İHA)

Bu içerik Evin Özbey tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Motosikletin üzerinde dans edip kuralları hiçe saydı!Motosikletin üzerinde dans edip kuralları hiçe saydı!
Uyarı: Serinlemeye çalışırken sağır olmayın!Uyarı: Serinlemeye çalışırken sağır olmayın!
Dünyayı arayacak! Dünyayı arayacak! “Gündeme koyacağız”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu