Güncel Haberler

Fırat Aydınus: Atilla Karaoğlan derbiyi yönetebilecek mi? Bilinmiyor

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Trendyol Süper Lig’in altıncı haftası dev bir derbiye sahne olacak. Yarın saat 20.00’de F.Bahçe, Galatasaray’ı konuk edecek.

“BAŞKA HAKEM YOKTU”

Eski hakemlerden Fırat Aydınus, dünya futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olan derbide aday gösterilen Atilla Karaoğlan’ı Milliyet’e yazdı.

Haftanın ve sezonun en önemli maçlarından biri olan karşılaşmaya Atilla Karaoğlan’ın aday gösterilmesine giden süreci Aydınus şöyle anlattı:

“İki FIFA takım hakeminin kariyerine son vermek; Halil Umut Meler’in F.Bahçe maçını kazanması ve son 2 yılda gelip giden teknik direktörlerin (kısmen kendisinin de) bilinçsiz, öngörüsüz ve plansız atamaları Meler’i çok yıprattı. Kadir Sağlam cezadan yeni çıkmışken Galatasaray maçını Arda Kardeşler’e vermek öyle bir ortam yarattı ki; Başka alternatif yok, kimse yok dedirttiler ve bu derbiye Atilla Karaoğlan’ı aday gösterdiler.

Bu atamaya hem F.Bahçe hem de Galatasaray tepki gösterdi. “Başka hakem yok muydu?” dediler. Evet aslında yok.

Geçen yılki Avrupa maçındaki şanssızlık Karaoğlan’ın psikolojik açıdan çöküntü yaşamasına neden olmuş ve performansı bu sezon bile istenilen düzeye ulaşamamıştı. Derbiyi yönetebilecek mi? Bilinmiyor.”

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Şampiyonlar Ligi akşamına damga vurdu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu