Güncel Haberler

Küçük çocuğa acı çektirdiler! Müge Anlı ‘çıplak fotoğrafın’ detaylarını anlattı

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında ele alınan bir konu Türkiye’nin gündemine oturdu. Müge Anlı programında yapılan cinayet itirafının ardından sihirbaz Mustafa Samağan’a yönelik suçlamalar devam ediyor.

Sebile Hanım’ın “Benimle evlenmek için kocamı öldürdü” iddiasının ardından Mustafa’yla fotoğrafları ortaya çıktı. Daha önce de açık fotoğraflarını çekerek kendisini tehdit ettiğini söyleyen Sebile Hanım, aralarında ilişki olduğunu kabul etmemişti. Ancak Mustafa, Sebile ile 6 yıldır birlikte olduklarını söyledi.

ŞEKERİN FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Mustafa ve Sebile’nin birlikte çektirdiği fotoğraflar Müge Anlı’nın programında paylaşıldı. Kocasının öldürdüğünü iddia ettiği Sebile ve Mustafa’nın samimi pozları yayına yansıdı.

Ancak fotoğrafların Sebile’nin cinayet sırasında evde bulunan 11 yaşındaki oğlu tarafından çekildiği ortaya çıktı.

m3

Müge Anlı’nın yayınını rapor olarak kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğa müdahale sırasında psikolojik destek verileceğini duyurdu.

m4

“GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA SIRASINDA YAŞANANLARI FOTOĞRAFLADI”

Müge Anlı yayında şunları söyledi: “Çıplak fotoğraflarını çekmedi, görüntülü görüşme sırasında yaşananların fotoğraflarını çekti. Yani kadını yatırıp çıplak fotoğraflarını çekti. Karşılıklı görüntülü görüşme sırasında çekilenler.” açıkladı.

m6

Fotoğraflar ekrana gelince Sebile’nin gelini Nazlı, “O mutfakta bile… Hey tatlım, hey” dedi.

m7

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu