Güncel Haberler

Nicola Zalewski’nin Galatasaray’daki çıkmazı! Teklif arttı… Aşağıda büyük şok! Galatasaray’ın

Türkiye’de transfer dönemi yarın akşam resmen kapanacak.

Kerem Aktükoğlu, Wilfried Zaha ve Tete’nin ayrılmasının ardından kanat oyuncusunu transfer etme girişimlerini sürdüren Galatasaray, son olarak Roma’da forma giyen Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski’yi de gündemine aldı.

Giallorossi yöneticileri transferin tamamlanması için görüşmeleri sürdürmek üzere İtalya’ya gitti ancak Galatasaray’a beklenmedik bir haber geldi.

GALATASARAY’A OLUMSUZ CEVAP ALDIK

Nicola Zalewski’den Giallorossi’ye olumsuz yanıt geldi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’ya göre Zalewski, Galatasaray’ın teklifine rağmen Roma’da kalmayı tercih etti.

TEKLİF ARTTI

galtasaray'ın-favori-nicola-zalewski kim ve yeteneğini-hangi-pozisyonda-gösteriyor-6376

Galatasaray bu nedenle transferden vazgeçmedi ve Polonyalı oyuncuyla sözleşme imzalamak için görüşmelere devam etti. Alınan bilgiye göre; Galatasaray ve Roma kulübüyle anlaşma sağlandı. Zalewski’ye de daha yüksek bir teklif yapıldı.

BİR KEZ DAHA REDDETTİ

Ekran görüntüsü_3

Son gelişmelere göre Nicola Zalewski, Galatasaray’ın son teklifini reddetti. 13 Eylül’de sona eren transfer dönemi öncesinde Giallorossi takımının yöneticileri, transferi tamamlamak üzere İtalya’ya gitti. Galatasaray, Roma’yla sözlü anlaşmaya varmasına rağmen oyuncuyu ikna edemedi.

Son gelişmelere göre Galatasaray, oyuncudan bir olumsuz yanıt daha aldı. Giallorossi, Roma’yla sözlü anlaşma yapmasına rağmen Zalewski’yi ikna edip transferi tamamlayamadı.

ZALEWSKI’NİN TALEPLERİ

nicola-zalewski-roma-1725970517-147649

Sports Digitale’ın haberine göre Nicola Zalewski’nin son toplantıda Galatasaray’dan talepleri net 3.2 milyon euro maaş, en az 4 yıllık sözleşme, 500 bin euro imza, başarı ikramiyesi, 15 milyon euro serbest kalma maddesi ve 15 milyon euro bonservis bedeliydi. bir yönetim ücreti.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu